#message1 #message2 #message3 #message4
Menu
Vertalingen

Bij GVN adviesgroep kunt u ook terecht voor al uw juridisch vertaalwerk zoals aktes, contracten of documenten. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een breed en hoogwaardig netwerk opgebouwd van beŽidigde vertaalbureau's. Wij bieden u dan ook vertalingen in elke gangbare talencombinatie aan. GVN adviesgroep werkt bij voorkeur met beedigde vertalers en het afgeven van een apostille is geen enkel probleem.

Heeft u een (juridisch) document dat vertaald moet worden dan nemen wij u de zoektocht naar een vertaalbureau graag uit handen. Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte. Voor de exacte berekening vragen wij u om een scan van uw document te e-mailen of te faxen zodat wij de juiste prijs kunnen vaststellen. Indien u een geheimhoudingsverklaring wenst is dat geen enkel probleem. Hoewel wij standaard een geheimhoudingsplicht hanteren, kunt u altijd uw eigen versie sturen indien dit gewenst is.

Als u vragen heeft over onze tarieven of het berekenen van de prijs van uw beŽdigde vertaling, neem dan gerust contact met ons op.


M.G.H. van Namen (Martijn)
Fiscaal jurist


Tel  +31 (0)418 54 10 58
Mail  +31 (0)418 51 01 70
Mail  info (@) gvnadviesgroep.nlCorrespondentieadres
Willemstraat 33,
2316 CR Leiden

Postbus
Postbus 12,
5300 AA Zaltbommel