#message1 #message2 #message3 #message4
Menu
Over GVN Adviesgroep

Doelgroep
GVN Adviesgroep richt zich op het Midden- en Kleinbedrijf (MKB), stichtingen en verenigingen, zowel profit als non-profit en particulieren. GVN Adviesgroep is onder andere actief in de volgende branches: Bouw en Vastgoed, dienstverlening, handel en logistiek, ICT, metaal en techniek, recreatie en retail.

Filosofie
Helderheid en transparantie zijn kernbegrippen voor de GVN Adviesgroep. Wij streven ernaar dat u altijd weet waar u aan toe bent. Vooraf wordt duidelijk vastgelegd en besproken wat er gaat gebeuren voor welk tarief. Geen verassingen achteraf dus! Al onze prijzen kunt u vinden op onze websites. Wij nodigen u van harte uit een kijkje te nemen en onze aanbieding te vergelijken met andere aanbieders.

Dochterondernemingen
GVN Adviesgroep biedt een brede dienstverlening op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies en management consultancy.

Tel
GVN Adviseurs B.V.

GVN Adviseurs verzorgt uw complete administratie en belastingaangiftes. Als het nu gaat om uw btw- of loonaangiftes of het opstellen van de jaarrekening(en) GVN Adviseurs ondersteunt u in dit proces.
Tel
GVN Financial Services B.V.

Voor het oprichten van een onderneming, het opzetten van een bedrijfsstructuur, de overname of verkoop van een onderneming, waardebepalingen, bedrijfsopvolging of fusie/splitsing GVN Financial Services begeleidt u bij deze processen.
Tel
GVN Legal Services B.V.

GVN Legal Services heeft zich toegelegd op juridische zaken en procedures. Daarnaast heeft GVN Legal Services een contacten- en documentenservice, kunt u er terecht voor juridisch advies, incasso’s, mediation en uw merkregistratie.
Download
Download hier ons bedrijfsprofiel:

Tel  Bedrijfsprofiel GVN Adviesgroep NV

Contact
Wilt u meer informatie over GVN Adviesgroep NV of een van haar dochter of zusterondernemingen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


M.G.H. van Namen (Martijn)
Fiscaal jurist


Tel  +31 (0)418 54 10 58
Mail  +31 (0)418 51 01 70
Mail  info (@) gvnadviesgroep.nlCorrespondentieadres
Willemstraat 33,
2316 CR Leiden

Postbus
Postbus 12,
5300 AA Zaltbommel