#message1 #message2 #message3 #message4
Menu
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

GVN Adviesgroep zorgt ook voor mens en milieu. Hierbij proberen we de nadruk te leggen op het feit dat economische belangen duurzaamheidscriteria niet in de weg hoeven te staan. Zo is er een actief beleid op het gebied van duurzaam omgaan met onze hulpbronnen o.a. op het gebied van energiebesparing en dubbelzijdig printen of hergebruik van papier. Daarnaast begeleiden we onze klanten actief op het gebied van besparingen wat het milieu te goede komt.

Meer dan alleen euro's
GVN Adviesgroep doet graag iets terug voor de samenleving. Zomaar geld overmaken aan een organisatie die met dit geld doelen ondersteunt is uiteraard prima maar past niet bij onze organisatie die graag het overzicht en controle over de financiŽle middelen houdt, zodat wij de effectiviteit en efficiŽntie kunnen bewaken. Dit doen wij immers voor onze klanten en ook voor onszelf.

Wie ondersteunen wij?
Organisaties die niet tot de main-stream behoren en moeten vechten voor hun doelstellingen passen bij GVN en daarom ondersteunen wij graag deze organisaties. Het kan dan gaan om het opzetten en voeren van de administratie maar ook met betrekking tot belastingadvies. Wij zetten daarnaast graag onze expertise in om mee te denken over organisatiestructuren en andere fiscale, financiŽle en juridische oplossingen.

Contact
Wilt u meer informatie over GVN Adviesgroep N.V. of een van haar dochter of zusterondernemingen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


M.G.H. van Namen (Martijn)
Fiscaal jurist


Tel  +31 (0)418 54 10 58
Mail  +31 (0)418 51 01 70
Mail  info (@) gvnadviesgroep.nlCorrespondentieadres
Willemstraat 33,
2316 CR Leiden

Postbus
Postbus 12,
5300 AA Zaltbommel